PRIVACYVERKLARING
MEGASTORES DEN HAAG

Augustus 2018

Natuurlijk gaan wij vertrouwelijk met al je gegevens om. Om je daarover beter te kunnen informeren hebben we deze privacyverklaring opgesteld. Heb je vragen over de verwerking van je persoonsgegevens, neem dan contact met ons op. 

 

1. Over ons
 

Wat leuk dat je onze website bezoekt! De website https://www.megastoresrooftop.com wordt beheerd door Vereniging Centrum Promotie MegaStores. Wij zijn de verwerkingsverantwoordelijke voor de verwerking van jouw persoonsgegevens in de zin van de AVG.

Heb je vragen over deze privacyverklaring of wil je een verzoek indienen met betrekking tot je rechten, kun je ons via onderstaande gegevens bereiken. 

Vereniging Centrum Promotie MegaStores
KvK-nummer: 55492576
E-mailadres: info@megastoresrooftop.com

 

2. Persoonsgegevens
 

Deze persoonsgegevens verwerken we
a. Naam
b. E-mailadres
c. Naam onderneming en KvK-nummer
d. Adres of postbus
e. Postcode en plaats
f. Telefoonnummer
g. E-mailadres
h. Website
i. Overige gegevens die je ons zelf verstrekt

Hoe komen we aan jouw persoonsgegevens?
We hebben bovenstaande persoonsgegevens van jouzelf verkregen omdat je ons contactformulier hebt ingevuld of je op een andere manier zelf deze gegevens aan ons hebt verstrekt.

 

3. Doeleinden


Om deze redenen verwerken we de persoonsgegevens
We verwerken je persoonsgegevens alleen wanneer we dat van de wet mogen en voor de doeleinden die we hieronder hebben beschreven

Contactformulieren website
Je kunt met ons contact opnemen via onze contactformulieren. We hebben dan een gerechtvaardigd belang om de gegevens die we op die wijze van jou hebben verkregen te verwerken. De inhoud het bericht via het contactformulier, jouw contactgegevens en eventueel je bedrijfsgegevens verwerken we het met doel om op je bericht te kunnen reageren en/of jou informatie te sturen over het huren van een winkelruimte in MegaStores. We bewaren deze communicatie en gegevens maximaal vijf jaar. 

Facebook chat
Daarnaast kun je via onze Facebookpagina contact opnemen via Facebook chat. Ook in dat geval hebben we een gerechtvaardigd belang om jouw gegevens te verwerken. De inhoud van jouw bericht en de informatie uit jouw Facebookprofiel verwerken wij om contact op te nemen en op je bericht te reageren. 

Reacties op Facebook
Wanneer je een reactie op onze Facebookpagina achterlaat, hebben wij een gerechtvaardigd belang om je reactie te verwerken en te publiceren. Dat wil je zelf waarschijnlijk ook, anders zou je de reactie natuurlijk niet geplaatst hebben. Jouw reactie wordt in principe oneindig bewaard. Ook fijn voor het geval iemand anders weer reageert op jouw reactie. 

Winacties
Als je mee hebt gedaan aan een winactie via onze social media, bewaren we de door jou opgegeven gegevens alleen ten behoeve van deze winactie en om jou het gewonnen product toe te kunnen sturen of je de dienst te kunnen leveren. We bewaren je gegevens maximaal vijf jaar, om iedereen een eerlijke winkans te kunnen bieden. 

Als we voor de winactie samenwerken met een andere partij, hebben we voor de deelname al aangegeven dat we jouw gegevens ook met deze partij zullen delen en welke partij dat is. Graag verwijzen we je voor meer informatie naar de privacyverklaring van die partij. 

Door deel te nemen aan deze actie gaat de deelnemers akkoord met de hieronder genoemde spelvoorwaarden:

  • Deelname mogelijk t/m 16 september.
  • De eerste vijfhonderd inzendingen maken kans op vrijplaatsen tijdens de openluchtbioscoop op het dak van MegaStores, op 29 september.
  • De prijs is niet inwisselbaar voor een geldbedrag.
  • Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

 

4. Doorgifte


Ontvangers van persoonsgegevens
We delen jouw gegevens met de volgende derden, waaronder onze verwerkers:

  • Hosting van onze website
  • Nieuwsbriefdienst
  • Bright! Property Management
  • Google Analytics
  • Facebook

Doorgifte derde landen
Wij proberen persoonsgegevens zo veel mogelijk binnen de EER te verwerken, maar soms ontkomen we er niet aan ook diensten van buiten de EER in te zetten. Deze bedrijven zijn gevestigd in een door de Europese Commissie aangewezen adequaat land. 

Als ze niet in een adequaat land zijn gevestigd, zijn er passende waarborgen getroffen of bindende bedrijfsvoorschriften vastgesteld. Meestal hebben we gebruik gemaakt van de EU model clauses. Hiervan kun je een kopie opvragen door ons een e-mail te sturen. 

Links
Op onze website zul je links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten deze website. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijzen wij hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website. 

 

5. Jouw rechten

We informeren je graag over de rechten die jij hebt en de invloed die je kunt uitoefenen op de verwerking van jouw persoonsgegevens. Wil je een van deze rechten uitoefenen, neem dan contact op per e-mail via info@megastoresrooftop.com.

Inzage, rectificatie en wissing
Je hebt het recht om te weten welke persoonsgegevens we van je verwerken en je mag vervolgens verzoeken deze te laten rectificeren of te wissen.

Beperking van de verwerking
Je hebt het recht ons te verzoeken de verwerking van jouw persoonsgegevens te beperken, bijvoorbeeld, wanneer de gegevens niet meer juist zijn, de verwerking onrechtmatig is, we jouw persoonsgegevens niet meer nodig hebben of in afwachting van een beslissing op het bezwaar dat je gemaakt hebt tegen de verwerking. 

Recht op bezwaar
Je hebt het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens. Maak je bezwaar tegen het gebruik van persoonsgegevens ten behoeve van direct marketing, dan zullen we jouw persoonsgegevens daar niet meer voor inzetten. 

Gegevensoverdraagbaarheid
Je hebt het recht jouw persoonsgegevens van ons in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm te ontvangen, zodat je deze aan een andere partij kunt overdragen, wanneer je ons toestemming had gegeven om jouw gegevens te verwerken en wanneer de verwerking geautomatiseerd is gedaan. 

Toestemming intrekken
Hebben we je gegevens voor een bepaald doel verkregen op basis van jouw toestemming, dan mag je deze toestemming te allen tijde intrekken. Het intrekken van de toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van de verwerking vóór de intrekking.

Klachten
Heb je klachten over hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan? Je hebt het recht je klachten in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. 

 

6. Beveiliging persoonsgegevens

Wij hebben passende organisatorische en technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken. 

 

7. Cookies

Voor een zo goed mogelijke werking van deze website en om de inhoud van advertenties af te stemmen op jouw voorkeuren worden cookies gebruikt.

Een cookie is een klein bestandje dat door onze website wordt meegestuurd en door jouw browser op randapparatuur wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar onze website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer: [http://www.consuwijzer.nl/telecom-post/internet/privacy/uitleg-cookies].

De volgende cookies worden via onze website geplaatst

 

Cookie

uid
cid
datr
sb
fr
wd
_utma
_utmb
_utmc
_utmt
_utmv
_utmz
PHPSESSID
cb-enabled
_ga
_pinterest_cm
_ga
eu_cn
guest_id
personalization_id
 

Geplaatst via

Adform
Adform
Facebook
Facebook
Facebook
Facebook
Google Analytics
Google Analytics
Google Analytics
Google Analytics
Google Analytics
Google Analytics
MegaStores
MegaStores
Pinterest
Pinterest
Twitter
Twitter
Twitter
Twitter
 

Bewaartermijn

2 maanden
2 maanden
2 jaar
2 jaar
3 maanden
1 week
2 jaar
30 minuten
Einde van de browser sessie
10 minuten
2 jaar
6 maanden
Einde van de browser sessie
1 jaar
2 jaar
1 jaar
2 jaar
1 jaar
2 jaar
2 jaar

 

Advertentiecookies
Met jouw toestemming gebruiken wij, om advertenties beschikbaar te stellen, cookies van Adform, Twitter (Button en Syndication), Pinterest en Facebook (Connect en Custom Audience). Deze cookies zorgen ervoor dat voor jou relevantere advertenties worden weergegeven. 

  • Meer informatie over het gebruik van cookies door Adform vind je hier: [https://site.adform.com/privacy-center/website-privacy/cookie-policy/]. 
  • Meer informatie over de cookies van Facebook vind je hier: [https://www.facebook.com/policies/cookies/].
  • Meer informatie over de cookies van Twitter vind je hier: [https://site.adform.com/privacy-center/website-privacy/cookie-policy/].
  • Meer informatie over de cookies van Pinterest vind je hier: [https://policy.pinterest.com/nl/cookies].

Sessie en cookiebar
Via onze website plaatsen we een cookie (cb-enabled) die voor ons onthoudt of jij toestemming hebt gegeven voor het plaatsen van cookies, via onze cookiebalk. Zonder deze cookie blijft de balk telkens in jouw browser zichtbaar.

Daarnaast wordt via deze website een tijdelijke PHPSESSID-cookie geplaatst. Met behulp van deze cookie slaan we gegevens en voorkeuren op gedurende de periode dat jij onze website bezoekt (de sessie). Wij kunnen website daardoor zo goed mogelijk aanpassen op jouw surfgedrag en ervoor zorgen dat jij tijdens de sessie meer gebruiksgemak ervaart. 

Google Analytics
Omdat we graag willen weten hoe onze bezoekers de website gebruiken, zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren, gebruiken wij Google Analytics. Via deze website worden er daarom analytische cookies van Google geplaatst. Meer informatie over de cookies van Google Analytics kun je hier vinden: [https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage]. 

Onze Facebookpagina
Wanneer je onze Facebookpagina bezoekt, plaatst Facebook verschillende cookies. Meer informatie over het gebruik van cookies door Facebook vind je hier: [https://www.facebook.com/policies/cookies/].

Uitschakelen en verwijderen
Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.
Via de website Your Online Choices [http://www.youronlinechoices.com/be-nl/] kun je meer uitleg vinden over hoe je cookies uit kunt schakelen.

 

8. Social media buttons

We willen het voor jou graag zo gemakkelijk mogelijk maken om ons te volgen en de content van onze website te delen via social media. Dit kan door middel van een aantal social media buttons. Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke social media-kanalen om te weten hoe zij met privacy omgaan.

  • Facebook: [https://www.facebook.com/privacy/explanation] 
  • Instagram: [https://www.instagram.com/about/legal/privacy/?hl=nl]
  • Twitter: [https://twitter.com/privacy
  • Google: [https://policies.google.com/privacy?hl=nl]

 

9. Wijzigingen

Het kan zijn dat we onze privacyverklaring moeten wijzigen, bijvoorbeeld omdat we een andere werkwijze zijn gaan hanteren. We zullen de nieuwe privacyverklaring altijd op onze website publiceren. Als de wijzigingen direct op jou van toepassing zijn, zullen we de wijzigingen ook direct met jou communiceren.